پای مرغ مکزیکی

مواد اولیه

مرغ:۱۰۰ گرم
لوبیا قرمز پخته:۱ پیمانه
ذرت پخته:۱ پیمانه
گوجه فرنگی:۴ عدد
پیاز:۱ عدد
پیازچه:۵ شاخه
نان پیتا:به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی:۱ قاشق غذاخوری
سویا:۳ الی ۴ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی تند:۱ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز:۱ قاشق مربا خوری
ادویه کاری:۱ قاشق غذاخوری
زیره:۱ قاشق مربا خوری
پنیر پیتزا:۱ بسته

طرز تهیه

لوبیا و سویا را قبلا خیس کنید
پیاز نگینی شود
لوبیا و پیاز با هم تفت داده شود
نصف استکان اب اضافه شود
در ظرف دیگر مرغ و سویا میریزیم – پنیر را اضافه می کنیم و با میکسر مخلوط کرده و با پیاز و لوبیا سرخ می کنیم تا خوب مخلوط شود و پنیر جذب سویا شود
رب گوجه اضافه می کنیم و با کمی اب تفت می دهیم
گوجه فرنگی اضافه می شود و سرخ می کنیم
کاری و فلفل و زیره و سس گوچه فرنگی اضافه می کنیم
ذرت را اضافه می کنیم
کمی پیازچه می ریزیم
به تفت دادن ادامه می دهیم و بعد در یک ظرف نسوز می ریزیم(اگر فر ندارید پنیر را اضافه کرده پس از تزیین سرو نمایید و اگر فر دارید یک لایه چیپس را روی غذا گذاشته و پنیر را روی آن ریخته و ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید)

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

بروسکتا

طرز تهیه بروسکتا که غذای ساده و راحتی است که در عرض چند دقیقه آماده میشود و میتوان آن را نوش جان کرد.

آنچیلادا گوشت

طرز تهیه آنچیلادا گوشت،غذای بسیار لذیذ و بی نظیر در این بخش از آشپزی ایرانی که غذایی کاملا متفاوت و خوشمزه بوده توصیه میکنم حتما یکبار این غذای عالی را امتحان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *