باقلا قاتق

مواد لازم (براى ۷ نفر )

پاچ باقلاى سبز يا لوبيا چيتى يا لوبيا رشتى تازه
۳ كيلويا پاچ باقلاى خشك (۵۰۰ گرم)
شويد خشك
۴ قاشق غذاخورى يا شويد تر (يك دسته كوچك)
تخم مرغ
۳ عدد
سير
يك و نيم بته
زردچوبه نصف قاشق چايخورى
فلفل و نمك به اندازه كافى
روغن يا كره ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم

نکته:كره طعم خورش را لذيذتر مىكند

طرز تهيه
پاچ باقلاى سبز را از دو پوست درآورده تميز میشوئيم. سير را پوست كنده و پرهاى سير را ريز میكنيم, آنگاه باقلا و سير ريز شده و زردچوبه و شويد خشك(در صورتى كه شويد تر بكار رود آنرا ريز خرد مىكنيم) و كره را مخلوط نموده در قابلمه يا گمج(كه ظرف سفالى لعاب دار است و معمولا گيلانى ها از آن براى باقلا قاتق استفاده میكنند)

ريخته و ظرف را روى حرارت ملايم گذاشته و باقلا را كمى سرخ مىكنيم, آنگاه آنقدر آب اضافه مىنمائيم تا روى باقلا را بگيرد و خورش آهسته بجوشد تا باقلا بپزد ولى بايد دقت نمود كه له نشود. بعد تخم مرغ را در آن شكسته و در ظرف را میگذاريم تا تخم مرغ بسته شود. نمك و فلفل زده برمی داريم. اين خورش با كته, ماهی شور و زيتون پرورده يا ماست و ترب سفيد صرف می شود.

توضيح: در صورت استفاده ازپاچ باقلاى خشك آنرا حدود ۱۰ تا ۱۲ساعت در آب خیس میکنیم.

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *