کاچی

مواد اولیه

آرد گندم یک پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۲ پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه
زعفران ساییده شده به میزان دلخواه
آب ۳ پیمانه

طرز تهیه

ابتدا آب و شكر را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم اجاق‌گاز بگذارید تا شكر در آب حل شود.
زعفران را به مواد اضافه كنید تا مخلوط آب و شكر قوام پیدا كند. شیره قوام یافته باید مانند شیره مربا غلیظ و كشدار شود. دقت داشته باشید گلاب را در مرحله پایانی قوام ‌آمدن شیره اضافه كنید تا عطر آن از بین نرود.
بعد از این مرحله كره را در یك ظرف ریخته و روی حرارت ملایم اجاق‌ گاز قرار دهید.
از این‌كه كره آب شد، آرد گندم را به آن اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آرد تغییر رنگ پیدا كرده و طلایی متمایل به قهوه‌ای شود.برای این‌كه از كافی‌ بودن میزان سرخ ‌شدن این مخلوط آردی مطمئن شوید، با یك قاشق چایخوری كمی از آرد سرخ‌ شده را داخل آب بریزید اگر حباب از آن خارج شد به معنای سرخ‌ شدن آرد است.
پس از آماده ‌شدن آرد، شیره را به آن اضافه كنید و مرتب آن را روی شعله ملایم اجاق‌ گاز به هم بزنید. این مرحله حداقل یك‌ربع به طول می‌انجامد.در این مرحله باید كاچی را دم كنید. بنابراین قابلمه را روی شعله ‌پخش‌كن قرار داده و روی در آن دم‌كنی بگذارید.
حالا اجازه بدهید تا حدود نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه كاچی دم بكشد. بعد از این مدت آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو كنید. غلظت كاچی باید مانند فرنی نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد.

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

سوپ قارچ و مرغ

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ بسیار لذیذ و بی نظیر که یک پیش غذای بسیار عالی برای سفره شما به شمار میاید را برای شما آموزش داده یم.

اردور قارچ

طرز تهیه اردور قارچ بسیار خوشمزه و لذیذ به عنوان یک پیش غذای ساده و لذیذ که در ادمه آموزش داده ایم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *