صفحه اصلی / کباب ها / جوجه کباب تابه ای

جوجه کباب تابه ای

مواد لازم جوجه کباب :

تکه های کوچک شده سینه مرغ
۱ عدد
۱۰۰ گرم / ۲۰۰ کالری
پیاز رنده شده
۱ عدد متوسط
۱۰۰ گرم / ۵ کالری
آبلیمو
۲ قاشق غذاخوری
۱۰۰ گرم / ۵ کالری
زعفران
۲ قاشق سوپخوری
۱۰۰ گرم / ۳۱۰ کالری
نمک
۲ قاشق چایخوری
۱۰۰ گرم / ۰ کالری
فلفل
کمی
۱۰۰ گرم / ۰ کالری
طرز تهیه جوجه کباب :

*. ابتدا تکه های کوچک شده سینه مرغ(یک عدد متوسط)را در مخلوطی از پیازرنده شده(یک عدد متوسط) و آبلیمو(دوقاشق غذا خوری) و زعفران(دو قاشق سوپخوری) و نمک(دو قاشق چایخوری)و کمی فلفل(در صورت دلخواه) به مدت بیست دقیقه خوابانده سپس در ماهیتابه مقداری کره ریخته و تکه های مرغ را با همان مواد درون ظرف قرار می دهیم.

*. لازم به ذکر است که نیازی نیست که ماهیتابه داغ باشد بعد درب ماهیتابه را قرار داده و اجازه می دهیم تا با بخار مرغها بخار پز شود.مدت زمان لازم برای پخت این غذای خوشمزه بیست تا سی دقیقه می باشد که بسته به سلیقه خودتان می توانید اجازه تبخیر کامل سس ایجاد شده را داده جوجه ها را به حالت تفت سرو کنید یا اینکه با همان حالت آبدار استفاده کنید.
خواص زعفران :

*. زعفران چاشنی و رنگ دهنده غذا می باشد زعفران موجب کاهش چربی و کلسترول خون می گردد. زعفران آرام بخش، اشتها آور، ضد اسپاسم، پیشگیری کننده از بیماریهای قلبی و سرطان، تقویت کننده حافظه و کاهش دهنده فشار خون است.

akairan

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

دستور جوجه ترش

دستور تهیه جوجه ترش خوشمزه و عالی

طرز تهیه جوجه کباب عسلی

طرز تهیه جوجه کباب عسلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *