صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / خورش مرغ ترش مازندرانی

خورش مرغ ترش مازندرانی

مواداولیه

مرغ ۱ عدد
پیاز ۲ عدد متوسط
هویچ ۳ عدد متوسط
فلفل دلمه ۱ عدد بزرگ
آلوچه های ریز(مخصوص شمال کشور) ۱ پیمانه
رب انار به مقدار دلخواه
نمک فلفل زردچوبه به میزان دلخواه
طرزتهیه

ابتدا مرغ را آب پز کرده و بعد سرخ میکنیم.
همزمان پیاز و هویچ و فلفل دلمه را که به صورت خلالی ریز کرده تفت میدهیم
بعد آلو های ریز را با مواد مخلوط کرده و تفت میدهیم
بعد رب انار را با مقداری آب و نمک و فلفل و زردچوبه با مواد مخلوط کرده و میگذاریم با هم مخلوط شود.
رب انار بیشتری بریزید ترش تر میشود.میتوان از رب آلوچه هم استفاده کنید.
بعد این مواد را کنار مرغ و داخل آب مرغ میریزیم و میگذاریم قشنگ به مرغ طعم بدهد
بعد تقریبا یک ساعت آماده ست و میتوانید میل کنید.

منبع:چی بپزم

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *