صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / کلم پلو (شیرازی)

کلم پلو (شیرازی)

مواد اولیه

برنج نیم کیلو
کلم قمری دو عدد متوسط
سبزی شامل ریحان و ترخون (کم) روی هم ۲۰۰ گرم پاک شده ریحان تنها هم می توانید استفاده کنید و نیاز به سبزی دیگری نیست (تجربه شخصی)
مواد لازم برای کوفته قلقلی?
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
آرد نخودچی دو قاشق غذاخوری تقریبا سر پر
پیاز رنده ریز یک عدد متوسط
زردچوبه دو قاشق مرباخوری

طرز تهیه

?طرز تهیه کوفته:
گوشت و پیاز و آرد نخودچی و زرچوبه و نمک را مخلوط و خوب ورز میدیم بعد به اندازه فندق قلقلی کرده و در روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم .
کلم را به صورت خلال درآورده و سرخ می کنیم تا طلایی شود.
پیاز را نیز خلال کرده و آنرا به صورت طلایی در آورده و کلم و کوفته سرخ شده را به آن افزوده کمی زردچوبه اضافه می کنیم تا خوشرنگ شود.
کمی آبغوره و آبلیمو و نمک به آن افزوده تا به خورد مواد رفته و طعم دار شود.
سبزي ها را خرد مي كنيم. برنج را که از قبل خيس كرده ایم بعد از كمي پختن، سبزي را اضافه كرده و مانند سبزي پلو آبكش مي كنيم
(البته می توانید اگر دوست داشتیم دمی درست کنید. تجربه شخصی)
اگر به آب برنج کمی زردچوبه بزنیم بسیار خوشرنگ می شود.
موقع دم کردن برنج موادی که از قبل آماده کرده ایم لابه لای برنج قرار داده و برنج را دم می کنیم.

نکته:

این غذا همراه با ترشی یا سالاد شیرازی بسیار خوشمزه است.

منبع:چی بپزم

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *