صفحه اصلی / غذاهای دریایی / خوراک فیله‌ی ماهی و اسفناج

خوراک فیله‌ی ماهی و اسفناج

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
فیله‌ی ماهی ۷۵۰ گرم
اسفناج ۵۰۰ گرم
کره ۳۰ گرم
آرد ۱ قاشق سوپ‌خوری
شیر ۱ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
خامه یک‌دوم پیمانه
پنیر گودای رنده‌ کرده ۱ پیمانه
خرده نان یک‌دوم پیمانه
پنیر گودای اضافی یک‌دوم پیمانه

طرز تهیه
* ماهی را بخارپز کنید تا کمی نرم و پخته شود.
* اسفناج را نیز جداگانه بخارپز کنید.
* کره را در تابه‌ی مناسبی بریزید، روی اجاق آب کنید و آرد را ۱ دقیقه در آن تفت دهید.
* به تدریج شیر را بیفزایید و هم بزنید تا سُس غلیظ شود.
* نمک و فلفل را نیز اضافه نمایید.
* سپس در کاسه‌ی مناسبی، خامه، پنیر و ماهی خردکرده را بریزید، سس را به آن بیفزایید و مخلوط سازید.
* اینک در کف کاسه‌های نسوز، قدری اسفناج قرار دهید، رویش از مواد فراهم کرده بریزید و دوباره قدری اسفناج رویشان بریزید.
* اکنون خرده نان و پنیر اضافی را مخلوط کنید و روی اسفناج‌ها بپاشید.
* حالا در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد، به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه‌ی وسط بپزید.
* آن‌گاه در همان ظرف از خود پذیرائی نمایید.

تبیان

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی مجلسی

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی مجلسی خوشمزه و عالی

سالمون کبابی با پیازچه و پستوی نعناع و کاپاریس

سالمون کبابی با پیازچه و پستوی نعناع و کاپاریس از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت …

یک دیدگاه

  1. This is a most useful coioributntn to the debate

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *