صفحه اصلی / غذای کودک / کرپ آماده

کرپ آماده

موادلازم:
۲ تخم مرغ بزرگ
سه چهارم فنجان شیر
نصف فنجان آب
۱ فنجان آرد
۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
۳ قاشق غذاخوری کره آب شده
ربع قاشق چایخوری نمک
کره اضافه برای چرب کردن ماهیتابه
با آنکه شاید به نظر برسد کرپ صبحانه حاضری نیست، ولی با کمی برنامه ریزی می توانید هر روز هفته از کرپ های خانگی لذت ببرید. فقط باید تعداد زیادی کرپ آماده کنید و آنها را در جایخی یخچال خود بگذارید و در طول هفته هر روز یکی درآورده و گرم کنید.
طرزتهیه:
همه مواد را با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکنواخت شوند (بهتر است از همزن استفاده کنید). بگذارید این خمیر حداقل یک ساعت در یخچال بماند. (این کار موجب می شود که حباب های آن خارج شوند و خمیر شما بهتر و نرمتر شود). می توانید از ۴۸ ساعت قبل خمیر آن را آماده کنید.
یک ماهیتابه متوسط را روی درجه متوسط تا بالا گرم کنید. روی آن کره بریزید و کمی کمتر از ربع فنجان از خمیر در وسط ماهیتابه بریزید و آن را صاف کنید (باید لایه نازک و یکنواختی از خمیر درست کنید). مقدار خمیر را طبق اندازه ماهیتابه تنظیم کنید. ۴۵ ثانیه آن را حرارت دهید و سپس برگردانید. ۲۰ ثانیه دیگر حرارت دهید و در نهایت کرپ را از روی شعله بردارید.
به گزارش آکاایران: کرپ های باقیمانده را در کیسه پلاستیکی زیپ دار بگذارید و در یخچال نگه داری کنید. فراموش نکنید که بین کرپ ها کاغذ روغنی بگذارید تا بهم نچسبند. اگر خوب کیسه را هواگیری کنید، کرپ ها تا یک ماه در یخچال می مانند.
برای صبحانه، از فرزندان برای پر کردن کرپ ها با گوشت و پنیر، میوه تازه و پنیر خامه ای، خامه شکلاتی و موز یا کره بادام زمینی و مربا کمک بگیرید.
می توانید مثل بوریتو کرپ ها را بپیچید یا به صورت مربعی درآورید.

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

شکوفه های سیب زمینی

مواد اولیه سیب زمینی ۲ عدد شیر ۲ قاشق غذا خوری خامه ۱ قاشق غذا …

بستنی یخی با طعم لیمو برای کودکان

مواد لازم : ▪ آب ۲ فنجان ▪ شکر ۱ فنجان ▪ آب لیمو ترش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *