استیک

مواد ‌لازم برای ۱ نفر:

گوشت راسته گوسفندی با استخوان دنده
۲ تکه (۲۵۰ گرم)
سویا
سس
۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی خرد شده
۱عدد
پیازچه خرد شده ۱۰۰ گرم
نخود پخته ۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
نعناع به میزان لازم

روش تهیه:

گوشت گوسفند را با سویا سس ، روغن زیتون و فلفل مزه‌دار کرده و به مدت ۳- ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.سپس با بیفتک کوب آن را بکوبید تا نرم و کمی نازک شود.سپس روی صفحه توری فلزی قرار دهید و آن را کباب کنید.پیازچه و گوجه‌فرنگی را با کمی روغن زیتون تفت دهید و نخود پخته را هم اضافه کنید.نمک و فلفل را نیز به مخلوط بالا افزوده و همراه کباب و چند برگ نعناع میل کنید.

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

دستور جوجه ترش

دستور تهیه جوجه ترش خوشمزه و عالی

طرز تهیه جوجه کباب عسلی

طرز تهیه جوجه کباب عسلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *