صفحه اصلی / پیتزا و ساندویچ / اسنک مرغ یا بوقلمون

اسنک مرغ یا بوقلمون

مواد لازم :

سینه بوقلمون یا مرغ تکه شده
۱ عدد
روغن زیتون
۱ قاشق سوپخوری
سیر خرد شده
۲ عدد
پودر زیره سبز
۱ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز
½ قاشق چایخوری
نمک
½ قاشق چایخوری
کره
۲ قاشق سوپخوری
آرد ذرت
به مقدار لازم
مواد مورد نیاز دیگر:

پنیر چدار بزرگ ، گوجه تکه شده ، گشنیز تازه ، پیاز خرد شده ، فلفل قرمز و سبز خرد شده و قارچ خرد شده .

طرز تهیه :

۱٫ فر را از قبل با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) گرم کنید.

۲٫ در یک ظرف به ابعاد ۲۲ در ۳۲ بوقلمون را با روغن زیتون، سیر، زیره سبز، فلفل قرمز و نمک مخلوط کنید.

۳٫ بگذارید تا ۲۰ دقیقه بپزد.

۴٫ بوقلمون یا مرغ را فیله می کنیم ( به صورت باریک تکه میکنیم).

۵٫ یک قاشق سوپخوری کره را در یک ظرف نچسب با حرارت ملایم گرم می کنیم.

۶٫ آرد ذرت را در ظرف نچسب به همراه بوقلمون و دیگر مواد باقیمانده تفت می دهیم.

۷٫ شعله را کم می کنیم.

۸٫ وقتی پنیر ها آب شدند خمیر ایجاد شده در ظرف را تا می زنیم.

۹٫ آن را از روی حرارت بر می داریم، . به سه قسمت می کنیم.

۱۰٫ این کار را برای آرد ذرت باقیمانده انجام میدهیم.

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

خمیر پیتزا به سبک ترکی

طرز تهیه خمیر پیتزا به سبک ترکی که در واقع این خمیر پیتزا طعم کاملا متفاوتی با خمیرپیتزای معمولی دارد

چیزبرگر چوبی

طرز تهیه چیزبرگر چوبی بسیار شکیل و خوشمزه در این بخش از آشپزی ایرانی امروز ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *