صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / ته چین گوشت گرمساری

ته چین گوشت گرمساری

مواداولیه

گوشت تازه بره نیم کیلو
برنج ۶ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
گرد لیمو ۱ قاشق غذا خوری
پیاز متوسط ۱ عدد
کشمش ۱۰۰گرم
زعفران ۱ قاشق غذا خوری برای تزیین
روغن به میزان لازم

طرزتهیه

برنج را به مدت ۲ ساعت در آب و نمک میگذاریم تا خیس بخورد.
سپس برنج را میجوشانیم تا نیم پز شود.
گوشت را به صورت ورقه های نازک برش میدهیم و فلفل و نمک و گرد لیمو را لا به لای ورقه های گوشت میریزیم و پیاز را هم به صورت نگینی خورد میکنیم و لابه لای گوشت میریزیم.
کشمش را به مدت نیم ساعت خیس میکنیم.
ته قابلمه رابا روغن چرب میکنیم و مقداری از برنج (۴-۵ کفگیر)را در کف قابلمه میریزیم و گوشتی که از قبل آماده کردیم (به صورت خام) روی برنج میگذاریم و بقیه برنج را روی گوشت ها میریزیم.گوشه ای از قابلمه کشمش ها را روی برنج میریزیم تا همراه برنج دم بکشد.
یک فنجان آب درون قابلمه برنج میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بپزد.

منبع: چی بپزم

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *