صفحه اصلی / پاستا و ماکارونی / مک اند چیز خانگی

مک اند چیز خانگی

مواد لازم برای ۸ سرو
کره
۶ ق غ
آرد
۶ ق غ
شیر
۵ فنجان
نمک
۱ – ۲ ق چ
فلفل سیاه
نصف ق چ
پودر خردل
۲ ق چ
پاپریکا
نصف ق چ
پنیر چدار رنده شده
۶ فنجان معادل ۴۵۰ گرم
ماکارونی فرمی
۴۵۰ گرم
برای رویه
کره ذوب شده
یک چهارم فنجان
پودر سوخاری
۲ فنجان
پنیر چدار رنده شده
نصف فنجان
پنیر پارمزان رنده شده
نصف فنجان

طرز تهیه :
فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . ظرف کسرول را با کره چرب کنید .
کره را در تابه ای بزرگ ذوب کنید آرد را اضافه کرده هم بزنید تا خمیری شکل شود . شیر را کم کم اضافه کرده و مدام هم بزنید تا به حالت سس در آید . نمک و فلفل و خردل و پاپریکا و پنیر چدار را اضافه کرده هم بزنید تا پنیر ذوب شود و سس رقیق شود . اگر نیاز بود نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید .
یک قابلمه ی بزرگ روی حرارت گذاشته آب و مقداری نمک در آن ریخته و به جوش آورید . پاستا را اضافه کرده مطابق دستور پشت بسته بپزید و آبکش کنید و به سس اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا به سس آغشته شود . سپس در ظرف کسرول ریخته و برای رویه کره ، پود سوخاری یا خرده نان ؛ پنیر چدار و پنیر پارمزان را مخلوط کرده رویش بپاشید و به مدت ۳۰ – ۳۵ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و رویش طلایی شود .

آکاایران

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

پاستا پنه با سس آرابیاتا

طرز تهیه پاستا پنه با سس آرابیاتا بسیار لذیذ و خوشمزه در این بخش از آشپزی حرفه ای ....

رولت لازانیا با مرغ

طرز تهیه رولت لازانیا با مرغ بسیار لذیذ و خوشمزه در این قسمت از آشپزی ایرانی...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *