صفحه اصلی / غذاهای ایرانی / قیمه ریزه نخودچی (اصفهانی)

قیمه ریزه نخودچی (اصفهانی)

مواد اولیه

یک پیاز بزرگ به اندازه یک مشت
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
آرد نخودچی ۲ یا ۳ قاشق غذا خوری
آب گوجه دو سوم لیوان
رب گوجه یک قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، زردچوبه
روغن ۲ قاشق غذا خوری
سیب زمینی (در صورت تمایل) یک عدد متوسط
طرزتهیه

اول از همه کتری تون رو پر آب کنین و بذارین آبش جوش بیاد.
پیاز رو نصف کنین. نصفه ش رو به صورت پیاز داغ خورد کنین و نصف دیگه رو بذارین کنار.
یه قابلمه ی مناسب که جای ۴ لیوان آب داشته باشه انتخاب کنین و روغن رو داخلش بریزین و پیازها رو بریزین داخل روغن و با شعله ی ملایم پیازها رو تفت بدین. وقتی پیازها طلایی شدن شعله رو کم کنین و فلفل و زرد چوبه رو به هر میزانی که سلیقه تون هست بریزین داخل قابلمه و هی پیازها رو هم بزنین تا ادویه هم حرارت بهش بخوره و هم نسوزه. وقتی حس کردین که بوی فلفل و زردچوبه به صورت مخلوط بلند شده و پیازها تقریبا سرخ شدن، رب رو اضافه کنین و تفت بدین و بعد از اون آب گوجه رو به غذا اضافه کنین. شعله رو کم کنین و در قابلمه رو بذارین و برین سراغ گوشت.
نصفه ی باقی مانده ی پیاز رو رنده کنید و با گوشت مخلوط کنین. به مخلوط به دست اومده مقداری نمک، فلفل و زرد چوبه بزنین و در نهایت آرد نخودچی رو کم کم اضافه کنین. آرد نخودچی باید به میزانی زده بشه که گوشت قابل فرم دادن بشه و حالت چسبناک نداشته باشه و البته نباید خشک بشه.
مخلوط گوشت که آماده شد، حتما آب کتری هم جوش اومده. ۲ لیوان آب جوش داخل قابلمه بریزین و هم بزنین تا مواد یک دست بشه. سیب زمینی رو پوست کنده و قطعه قطعه کنین و بریزین داخل قابلمه. قطعه ها میتونن اندازه ی دلخواه داشته باشن ولی یک بند انگشت اندازه ی مناسبی هست. حالا گوشت ها رو به اندازه ی یه گردو بردارین و گردشون کنین و یکی یکی آروم بندازین داخل قابلمه. بهتره که از یه سمت قابلمه شروع کنین و به صورت منظم پیش برین تا گوشت ها روی هم نیوفتن و مجبور نشین غذا رو هم بزنین.
حالا شعله رو ملایم کنین و در قابلمه رو بذارین تا گوشت ها خودشون رو بگیرن. غذای شما بعد از ۴۵ دقیقه آماده ست ولی در صورتی که دوست دارین اب غذا غلیظ تر بشه، میتونین غذا رو دیرتر از رو اجاق بردارین. ۵ الی ۱۰ دقیقه قبل از سرو کردن غذا، به میزان دلخواه نمک داخل غذا بریزین و خیلی آروم هم بزنین تا گوشت ها تکه تکه نشن.
سرو کردن این غذا به این صورت هست که میتونین آب و گوشت ها رو داخل یک ظرف و یا جدا جدا سرو کنید.
در صورتی که دوست داشته باشید هم میتونین نان رو تکه تکه کرده و داخل آب غذا تلیت کنین.
در نهایت گوشت ها رو میتونین با سبزی جات مختلف تزئین کنین.

منبع:چی بپزم

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

ته چین شیرازی

ته چین شیرازی،یکی از بی نظیرترین غذاهای مجلسی بوده که میتوانید آن را تهیه و سلیقه خود را برای میهمانان عزیزتان نمایان کنید.این ته چین فوق العاده خوش طعم بوده و پیشنهاد میکنم این غذا را ک با امتحان کنید.

کوفته گوشت شتر

آموزش تهیه کوفته با گوشت شتر،که یک غذا با طبع گرم بوده و از لحاظ مزه فوق العاده میباشو و برای کم خونی نیز درمان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *