صفحه اصلی / سوپ و آش / سوپ جو و گوشت گاو

سوپ جو و گوشت گاو

مواد اولیه : برای ۸ نفر

گوشت گاو یا گوشت کبابی بره
۳۵۰ گرم
روغن مایع
۱ قاشق سوپخوری
آب گوشت
۴۰۰ گرم
پیاز خرد شده
۱ عدد بزرگ
کرفس خرد شده ۲/۱ پیمانه
پونه کوهی یا ریحان ۱ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه ۴/۱ قاشق سوپخوری
سیر
۲ عدد
برگ بو
۱ عدد
گوجه فرنگی خرد شده ۳۰۰ گرم
هویج پوست کنده و خرد شده ۱ پیمانه
یا سیب زمینی پوست گرفته و نگینی خرد شده ۲/۱ پیمانه
جو زود پز
۳/۲ پیمانه
طرز تهیه :

ابتدا در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ کنید و بعد آب گوشت،پیاز،پونه، فلفل ،سیر و نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنید سپس با حرارت ملایم برای ۵/۱ ساعت بپزید ( برای گوشت بره ۴۵ دقیقه).

گوجه فرنگی ها، هویج وحشی و جو را با هم مخلوط کرده در داخل مواد می‌ریزیم شعله را کم کرده و می‌گذاریم تا ۱۵ دقیقه آهسته بجوشد(در این مرحله می‌توان از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی هم استفاده کرد) سپس برگ بو را از آن خارج می‌کنیم .غذا آماده سرو است.

آکاایران

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

آش کلم بروکلی

طرز تهیه آش کلم بروکلی باکویی بسیار خوشمزه و کم نظیر است که در این فصل بیستر از آن استقبال میشود.با ما همراه باشید تا آموزش آش کلم بروکلی آذربایجان را برایتان شرح دهیم.

سوپ قارچ و مرغ

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ بسیار لذیذ و بی نظیر که یک پیش غذای بسیار عالی برای سفره شما به شمار میاید را برای شما آموزش داده یم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *