صفحه اصلی / غذاهای دریایی / خوراک ماهی و لوبیا

خوراک ماهی و لوبیا

مواد لازم
برای تهیه روغن
جعفری به میزان دلخواه
روغن زیتون ۱۲۵ میلی لیتر

برای تهیه لوبیا
شکر ۲ قاشق چای خوری
سرکه بالزامیک ۲ قاشق چای خوری
سرکه معمولی ۲ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی خرد شده پوست کنده ۴۰۰ گرم
آب سبزیجات پخته شده ۱۰۰ میلی لیتر
لوبیا سفید پخته شده ۴۰۰ گرم
آرد یک قاشق غذاخوری
کره یک قاشق غذاخوری
خردل نصف قاشق چای خوری
سس فلفل یا سایر سس‌های دلخواه به میزان دلخواه

برای تهیه ماهی
فیله ماهی ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد مخلوط شده با نمک و فلفل به میزان لازم
نان خشک شده و آسیاب شده ۱۰۰ گرم

روش تهیه
۱ – برای آماده نمودن روغن، ابتدا جعفری را به مدت سی ثانیه داخل آب بجوشانید، سپس آن را آبکش نموده و جعفری را این بار داخل آب سرد بریزید. سپس دوباره آن را آبکش کنید تا آب اضافی آن کاملاً گرفته شود.
۲ – جعفری را داخل روغن بریزید و پس از چند ساعت آن را از داخل روغن خارج نمایید. روغن معطر به جعفری را می‌توانید به مدت دو هفته در ظرف در بسته و در جای خنک نگهداری نمایید.
۳ – برای تهیه لوبیا، ابتدا شکر و سرکه را با هم بجوشانید تا به مایع غلیظ و چسبناکی تبدیل شود.
۴ – گوجه فرنگی‌های خرد شده و آب سبزیجات پخته شده را به آن اضافه نموده با هم بجوشانید سپس لوبیا را نیز بیفزایید و بگذارید برای چند دقیقه همراه با سایر مواد با حرارت کم بجوشد.
۵ – آرد و کره را با هم مخلوط کنید. زمانی که لوبیای داخل ظرف شروع به جذب رنگ گوجه فرنگی‌ها کرد، ترکیب آرد را به لوبیا اضافه نمایید. در تمام این مدت، مواد در حال جوش را مرتب به هم بزنید.
۶ – محتویات داخل ظرف می‌بایست تا زمانی بجوشند که آب آن‌ها کاهش یافته و غلیظ شود. سپس خردل، فلفل و یا سایر چاشنی‌های دلخواه خود را به آن اضافه نمایید.
۷ – برای تهیه ماهی‌ها :ابتدا روی ماهی‌ها نمک بپاشید و آن‌ها را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید. این کار سبب می‌شود ماهی‌ها بهتر شکل و حالت خود را حفظ کنند.
۸ – پس از آن نمک‌ها را از روی ماهی‌ها پاک کنید و آن‌ها را به اندازه‌های کوچک و یا دلخواه خود برش بزنید. تخم مرغ را کاملاً بزنید تا صاف و یکدست شود.
۹ – روغن معطر به جعفری را با دمای ۱۸۰ الی ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد حرارت دهید.
۱۰ – ماهی‌ها را ابتدا داخل ظرف حاوی آرد، سپس داخل ظرف حاوی تخم مرغ و سپس در نان آسیاب شده فرو کنید. می‌بایست ماهی‌ها را کاملاً به هر سه این مواد آغشته نمایید.
۱۱ – ماهی‌ها را داخل روغن سرخ نمایید تا زمانی که به رنگ طلایی تیره تبدیل شوند و بپزند. ماهی‌ها را پس از پخت از روغن خارج نمایید و آن‌ها را روی دستمال‌های مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن آن‌ها کاملاً گرفته شود.
۱۲ – ماهی را همراه با لوبیا میل بفرمایید.

درباره admin

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی مجلسی

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی مجلسی خوشمزه و عالی

سالمون کبابی با پیازچه و پستوی نعناع و کاپاریس

سالمون کبابی با پیازچه و پستوی نعناع و کاپاریس از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *